O kompaniji

Kompanija "Bozja Voda" osnovana je 2004. godine radi izgradnje objekta za proizvodnju punjenje mineralne vode. Monte Minerale voda dolazi do potrošača u izvornom stanju i polako omekšava tokom ispijanja. Voda se izvlači na dubini od 350 metara, u samom srcu Crne Gore, u šumskom predjelu, između gradova Cetinja i Podgorice.

 

Svojstva i karakteristike Vode

Voda se toci direktno na izvoru, daleko od industrijskih zona. Duboke vode formiraju se u karbonatima jurske starosti koji su stvarani tokom vise od 100 miliona godina, ove duboke vode dale su svoj odgovor svojom primarnom temperaturom od 9 ° C, sto ih, po klasifikacijama, svrstava u najbolje vode za pice. Sve je to uticalo da dobijemo veoma stabilnu vodu, koja ni poslije dvije godine boravka u flasi na suncu nije promijenila svoje hemijske karakteristike. Sadrzaj kiseonika, koncentracija vodonikovih jona, sadrzaj organskih materija svrstavaju vodu Monte Minerale u prvu klasu voda za pice. Sadrzaj makrokomponenti odgovara optimalnom sadrzaju u vodama za pice, a sve mikrokomponente zadovoljavaju najstrozije standarde. Po svojoj molekularnoj strukturi mineralna voda je slicna tecnosti, koja se nalazi u celijama fovjeka. Zato je ona visoko bioloski aktivna i lako je prihvata, kako odrasli, tako i djeciji organizam. U vodi Monte Minerale nalazi se 18 korisnih minerala i mikroelemenata, ukljucujuci magnezijum, koji obezbjeduje tonus misica i ucestvuje u regulisanju funkcije nervnog sistema, kalcijum, koji ucvrscuje kostano tkivo, i najvazniji - prirodni jod, koji tako rijetko dolazi na nas sto u obicnim proizvodima, a upravo on je zaduzen za mentalni razvoj fovjeka njegov imunitet. Veoma povoljna mineralizacija utice na dobar ukus.

Voda Monte Minerale ima Medunarodni certifikati za sukladnost svetskim standardima i dozvolu na prodaju u Crnoj Gori.

 

Gdje se rađa voda

U podnozju planine Tmor ugnijezdila se zivopisna zelena dolina Dobrska Zupa. Cist vazduh, miris cvijeca, milovanje suncevih zraka... Ove ljepote okruzuju izvor Monte Minerale i iz njih se rad a istinski ziva voda. Ovdje se nalazi najdublja tacka podzemne vode u Crnoj Gori. Vada pod zemljom sezdeset kilometara tece kroz krecnjacke sloje e. Kroz ove slojeve, koji su prirodni filteri, voda se dobro ocisti I mineralizuje. U izvoru, voda je cista i prozracna, puna mikroelemenata koji su potrebni cov j eku . Zahvaljujuci svom visokom kvalitetu voda Monte Minerale ne zahtijeva dubinsko obradivanje i jedino se pred samo tocenje cisti od mehanickih primjesa i obogacuje jonima srebra. Rudna nalazista, koja se nalaze oko izvora, obogacuju vodu korisnim mikroelementima i dajujoj ljekovita svojstva.

 

Proizvodnja Monte Minerale

Proizvodnja vode on Minerale pocela je 2009. godine. Vada dobija se iz busotine sa dubine od 350 metara. Busotina je licencirana i opremljena u skladu sa veoma zahtjevnim normama, a ima i sluzbu sanitarne bezbjednosti u kojoj danonocno dezuraju strucnjaci. Fabricka zona je prostorno uredena, ogradena, a njeni sektori su sagradeni i opremljeni po najvisim standardima. Fabriku cine dva sektora - sektor pripreme i sektor fl asiranja .
Fabrika je opremljena po najsavremenijim tehnickim stan dar dima. Slicne uredaje koriste svjetski po ate kompanije za flasiranje voda i drugih osvjezavajucih napitaka. Proizvodnja u fabrici organizovana je u skladu sa najnovijim svjetskim tehnologijama, uzorci vode uzimaju se svakih 30 minuta. Zahvaljujuci ovome u proizvodu su sacuvani svi za zdravlje korisni minerali i mikroelementi i garantuje se neizmijenjena karakteristika vode u bilo kojem dijelu svijeta.

 

Kvalitetna voda

Mineralna voda Monte Minerale spada u stone vode za pice. Ljekovitost vode Monte Minerale bazira se na njenim protivupalnim i antitoksickim svojstvima. Ona pomaze organizmu da ojaca imunitet, poboljsava rad organa za varenje, doprinosi izbacivanju radionukleida iz organizma, normalizuje pritisak, povecava nivo hemoglobina. Tehnologija flasiranja predvida samo obogacivanje vode kiseonikom kako bi se sacuvao njen sastav i kako bi stigla do potrosaca u onom obliku, u kojemj je stvorila priroda. Voda se flasira bez dodira sa vazduhom. Ultraljubicasto ciscenje ambalaze obezbjed je njenu apsolutnu cistocu. Fabricka hemijska laboratorija vrsi svakodnevnu mikrobiolosku i hemijsku kontrolu vode.

 


Štampa   El. pošta